Farmor & Vidunderøen
 

En mosasaur var et havuhyre, der levede i Kridttiden for cirka 66 millioner år siden. Mosasauren var en slangelignende øgle, der var stor som en hval og havde et gab som en krokodille. Mosasauren er dermed et af de mest frygtindgydende havuhyrer, som har levet i verdenshavene.

Gnomer er små og grimme og ligner ofte deforme nisser. Det mente man i hvert fald i middelalderen, hvor folk troede, at gnomer og gnomider blev sat til at vogte over diamanter.

Langhalsen Diplodocus er elsket og kendt af mange dinosaurglade børn. Dinosauren levede i juratiden for cirka 150 mio. år siden og havde en højde på helt op til 26 meter og en vægt på 15 ton. Det er med andre ord et af de største dyr, der nogensinde har betrådt landjorden.

Bogen til dit barnebarn bør være Farmor & Vidunderøen. I Farmor & Vidunderøen er det således farmoren, der er barnebarnets store heltinde og intet mindre end verdens bedste farmor.

En meget sund øvelse i forbindelse med udgivelsen af min bog er, at jeg bliver kastet ud i nogle situationer, som jeg umiddelbart har lyst til at løbe skrigende bort fra, men som måske er sunde nok at prøve.

Bogbloggeren Norogfarlaeser har netop anmeldt min bog, og det er ganske pæne ord, der kommer min vej. Jeg er især glad for, at han fanger referencen til den geniale børnebog 'Min morfar er sørøver'.

Så kom den lektørudtalelse, som afgør en stor del af min bogs skæbne. Lektørudtalelsen er nemlig den, landets godt 250 biblioteker støtter sig til, når de køber nye bøger til hylderne, og en god lektørudtalelse er derfor afgørende for et godt salg til folkebibliotekerne.

Farmor & Vidunderøen kan købes via Byens Forlag:

Farmor & Vidunderøen - en bog med dinosaurer