ARTIKLER

Hvorfor skulle JFK dø? Jack Ruby dræbte manden med svaret

Lee Harvey Oswald fik aldrig mulighed for at forklare, hvorfor han dræbte den amerikanske præsident. Stripklub-ejeren Jack Ruby slog forinden Kennedys morder ihjel og efterlod en verden i evig tvivl om sandheden. Ironisk nok skød Ruby for at hjælpe.

Jagt på jøderne

Et attentat mod zar Alexander 2. bliver i 1881 startskuddet til voldsomme overgreb på Ruslands jøder. Mange russere tror, at de står bag drabet, og går på gaden i en rus af had og blodtørst. Lemlæstelser, plyndringer og voldtægter bliver snart dagligdag for imperiets forhadte jøder.

Amatør viser den sociale medie-vej for direktøren

De sociale medier giver de danske topchefer en unik mulighed for at tale deres virksomheds sag. Direktør Niels Ralund er en af dem, der gik LinkedIn-vejen, og det førte til forbløffende store resultater.

Køb en satellit

som samlesæt

De såkaldte picosatellitter er så små og lette at bygge, at alle kan være med. De første eksemplarer kredser allerede om Jorden.

Roms værste plage

Pirater gjorde i århundreder Rom til grin. Nådesløst røvede de handelsskibe i Middelhavet og tog passagererne som gidsler. Ingen kunne vide sig sikker - end ikke Julius Cæsar.

Einsteins kamp

Han var sin tids mest geniale fysiker, men anerkendelsen måtte Albert Einstein kæmpe for. Intet universitet ville ansætte ham, og da han endelig gjorde karriere, satte nazisternes jødeforfølgelser ind.

Magi på det hvide lærred 

Savlende monstre, gigantiske eksplosioner og kæmpeaber på kvindejagt. I begyndelsen af 1900-tallet opfandt fremsynede filmfolk de special effects, som gjorde det umulige muligt. Vi afslører de 6 hemmelige tricks, som Hollywoods historiske filmsucceser er bygget på.